top of page

Partners

Den Alerdinck

Professionele TEAM Development, spectaculaire Obstacle Races voor groepen of unieke ObstacleFit workouts bij Den Alerdinck in Laag Zuthem. Alles is mogelijk bij deze (nieuwe) unieke samenwerking tussen Mobstacle en Den Alerdinck.

Op slechts 10 minuten van Zwolle, diep in de Sallandse bossen, ligt de prachtige locatie van Den Alerdinck. Op deze locatie biedt Mobstacle zijn unieke activiteiten aan. U kunt deze activiteiten perfect combineren met uw andere arrangementen of verblijf bij Den Alerdinck. Are you ready for a challenge?

9427a12f40.png

Mud Masters

Uitdagende stormbanen voor iedereen! Wie kent ze niet?

In samenwerking met Mud Masters bieden wij trainers specifieke Mud Masters obstaclerun opleidingen aan. Deze opleidingen zijn geschikt voor trainers die steeds meer klanten krijgen die deel willen nemen aan de Mud Master obstaclerun. Hierbij valt te denken aan personal trainers, bootcamp trainers, crossfit trainers etc.

6409b82de7.jpg

Windesheim

Al sinds de opstart van Mobstacle wordt er samengewerkt met de Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Vanuit het Windesheim worden er minors, onderzoeken en stageplekken ingericht in samenwerking met Mobstacle. Hierbij moet je denken aan de opleidingen Industrieel Product Ontwerpen (IPO), Werktuigbouwkunde (WTB) , Sportkunde (CALO), Business & Economics, etc.  Op deze manier is er altijd een frisse blik en wordt opgedane kennis en kunde van Windesheim specialisten in de praktijk toegepast bij Mobstacle.

widesheim.jpg

Inov8 Benelux

Inov8 is nummer 1 sportmerk en trendsetter voor Obstacle- & Survivalrun. Vanuit de Mobstacle Academy kunnen mensen op maat geadviseerd worden welke kwalitatieve producten wel of niet geschikt zijn. 

image-asset.png

Nijha

Sinds 1922 is Nijha al sterk in beweging! Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Mobstacle, dus met wie kun je dan beter samenwerken dan een partij die al bijna 100 honder jaar ervaring heeft met het maken van sport- en speeltoestellen. Samen met deze strategische partner ontwikkelen en produceren wij betrouwbare producten.

nijha-1.png

Green PAC iLab

Bij Green PAC iLab krijgen startende ondernemers van jong tot oud de kans om van start-up te groeien tot een volwassen onderneming. Naast goed advies, ondersteuning, middelen en betrokkenheid biedt iLab ook huisvesting aan ondernemers. Mobstacle is onderdeel van en gehuisvest bij de 'start-up hub' iLab op het bedrijven verzamelterrein Light 038 aan de Ceintuurbaan 15 te Zwolle.  

90f1e4e9c0.png

Survivalmaterialen

Dit bedrijf voorziet in kwalitatieve kleding en schoeisel t.a.v. trail-, obstacle- en survivalrun en biedt professionele begeleiding van atleten. Mobstacle maakt gebruik van deze hoogwaardige materialen en elkaars kennis wordt gedeeld. 

logo.png

Survivalrun Bond Nederland

Mobstacle verzorgde in 2008 al de eerste paar specifieke trainersopleidingen Survivalrun. Sinds die tijd heeft Mobstacle meerder opleidingen ontwikkeld, uitgevoerd en geëxamineerd. Sinds 2018 is Mobstacle erkend opleider namens de Survivalrun Bond Nederland

LogoSBN-Kleur-def.png
bottom of page