Partners

Den Alerdinck

Professionele TEAM Development, spectaculaire Obstacle Races voor groepen of unieke ObstacleFit workouts bij Den Alerdinck in Laag Zuthem. Alles is mogelijk bij deze (nieuwe) unieke samenwerking tussen Mobstacle en Den Alerdinck.

Op slechts 10 minuten van Zwolle, diep in de Sallandse bossen, ligt de prachtige locatie van Den Alerdinck. Op deze locatie biedt Mobstacle zijn unieke activiteiten aan. U kunt deze activiteiten perfect combineren met uw andere arrangementen of verblijf bij Den Alerdinck. Are you ready for a challenge?

Mud Masters

Uitdagende stormbanen voor iedereen! Wie kent ze niet?

In samenwerking met Mud Masters bieden wij trainers specifieke Mud Masters obstaclerun opleidingen aan. Deze opleidingen zijn geschikt voor trainers die steeds meer klanten krijgen die deel willen nemen aan de Mud Master obstaclerun. Hierbij valt te denken aan personal trainers, bootcamp trainers, crossfit trainers etc.

Windesheim

Al sinds de opstart van Mobstacle wordt er samengewerkt met de Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Vanuit het Windesheim worden er minors, onderzoeken en stageplekken ingericht in samenwerking met Mobstacle. Ook werkt Mobstacle samen met het lectoraat Kunststoftechnologie. Op deze manier wordt de opgedane kennis en kunde van specialisten bij het Windesheim in de praktijk toegepast bij Mobstacle.

Nijha

Sinds 1922 is Nijha al sterk in beweging! Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Mobstacle, dus met wie kun je dan beter samenwerken dan een partij die al bijna 100 honder jaar ervaring heeft met het maken van sport- en speeltoestellen. Samen met deze strategische partner ontwikkelen en produceren wij betrouwbare producten.

Green PAC iLab

Bij Green PAC iLab krijgen ondernemers de kans om van start-up te groeien tot een volwassen onderneming. Naast goed advies, ondersteuning, middelen en betrokkenheid biedt iLab ook huisvesting aan ondernemers. Mobstacle is onderdeel van en gehuisvest bij het iLab.

Official website of Mobstacle

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

KVK:        76887804
BTW-ID:  NL003142096B07